In de kijker

Een interessant interview, een wijziging aan het statuut, een ingewikkeld onderwerp dat wordt belicht, … Ontdek alle artikelen die over het statuut gepubliceerd werden door de campagnepartners.

Nieuws

Minister Ducarme ontvangt top-15 ideeën van het #IMPROVER-platform

“Happy Independent’s Year” sluit het #IMPROVER-platform af met top-15 ideeën om de sociale zekerheid van zelfstandigen te verbeteren.

Nieuws

Lancering campagne eerstewerknemer.be

Met de maatregel van de ‘nulbijdrage’ probeert de overheid zoveel mogelijk zelfstandigen te overtuigen om een eerste werknemer in dienst te nemen.

Nieuws

After Work Brugge inspireert!

Te midden alle WK gekte en net voor het groot verlof, organiseerden we eind juni bij Happy Independent’s Year onze eerste After Work

Nieuws

Anne Vanderstappen te gast op Nacht van de Ondernemer

Al even geleden, maar toch blikken we nog even terug op 9 mei, naar de Nacht van de Ondernemer in het kasteeldomein van Evergem-Wippelgem.

Nieuws

GETUIGENIS | 50 JAAR SOCIAAL STATUUT

Hoe sterk is het vangnet? Het sociaal statuut voor zelfstandigen bestaat vijftig jaar.

Nieuws

Het sociaal statuut groeit niet vanzelf

MIJN GEDACHT Anne Vanderstappen

Nieuws

Christian Lange genomineerd voor de Smart Belgium Awards 2017

Belfius en zijn partners hebben een jaar geleden in heel België organisaties opgeroepen om hun “smart” projecten bekend te maken voor het grote […]

Nieuws

50 Years of Social Security Rights for Freelancers

In 2018, Belgium marks 50 years since the introduction of the obligatory social security for freelancers (zelfstandige / independant / single-trader).

Nieuws

Speculaasmaakster ontmoet Koning Filip

Het sociaal statuut van de zelfstandigen bestaat 50 jaar. Voor die gelegenheid ging men op zoek naar vijftig ambassadeurs.

Nieuws

Persoverzicht - Een geslaagde openingsavond!

In het kunstencentrum Bozar in Brussel is woensdagavond de vijftigste verjaardag van het sociaal statuut van de zelfstandigen gevierd.